Hvad siger vore kunder om os?

"Når jeg booker teknisk udstyr, herunder mobilscener, er det vigtigt for mig, at udstyret kommer til tiden, er i god stand og at personalet der følger med er kompetent og ansvarsfuldt.
Vi har ikke råd til en aflysning p.g.a. sjusk, dårligt vedligeholdt udstyr, manglende fokus på sikkerhedsudstyr eller uerfarent personale. Derfor kan jeg varmt anbefale CLP som leverandør, da de altid er punktlige og leverer gode og gennemtænkte løsninger".

Med venlig hilsen
Jan "Fod" Barfod
Produktions Chef
Beatbox Booking og Beatbox Concerts
www.beatbox.nu


Jeg har benyttet Copenhagen Light Production, til opbygning og afvikling af produktionen "Det Store Awardshow" og finder deres løsninger, service og kreative resultater yderst tilfredsstillende!
Copenhagen Light Production har leveret showets AV løsning, Lys design, scene og backstage produktion, lyd samt transport, hvilket har været afgørende for vores valg af leverandør - nemlig at alt kunne leveres samlet.

Copenhagen Light Production
har været med fra starten af produktionen og har i den kreative proces, udvist en enorm goodwill, service og stabilitet, hvilket efterfølgende er altafgørende for en professionel og tryg afvikling. Under selve afviklingen er der ikke noget at sætte en finger på, og som producent og skuespiller er man tryg og kan koncentrere sig om at levere varen, vel vidende at "holdet bag en" leverer deres vare
- og lidt til!
Det samlede indtryk af virksomheden er, at her er tale om en leverandør, der sætter en ære i godt stykke arbejde, og som samtidig kan og tør tænke kreativt og visionært,
hvilket ikke er en meter vare indenfor leverandører af tekniske løsning til shows!

Jeg kan fuldt ud anbefale Copenhagen Light Production, og vælger dem igen til kommende produktioner.

Mvh
Mikkel Schrøder Uldal
MBM Productions / Det Store Awardshow

 

 

CLP klarer også transporten til og fra dit arrangement! Naturligvis!

 

 

 
Klik hér for at sende en mail til Copenhagen Light Production
Made by webpassion.dk